Treceți la conținutul principal

Before, dar mai ales after Mascara Paradise Extatic de la L'Oreal Paris

Gene lungi în mod natural n-am avut vreodată. Dar din fericire, la fel cum există sutiene cu push up ca să arăt și eu decent în rochii, există și mascara. Așa pot și eu să clipesc suav din gene în timp ce mă plâng că afară e frig și plouă și că vreau acasă. 

Trecând peste acest episod lamentabil, zilele trecute am rămas fără mascara, adică cea veche era aproape uscată, așa că am fost nevoită să fac o achiziție( ca să-mi iasă treaba cu ploaia mai bine, bineînțeles:)) și m-am decis asupra celei mai noi apariții L'Oreal Paris și anume Paradise Extatic
După ce am urmărit o serie de tutoriale pe Youtube de la video bloggerițe din afara țării și am citit o recenzie cum că Paradise ar fi comparabilă cu mascara Better than Sex de la Too Faced, m-am decis să îi dau o șansă. (Fie vorba între noi acum, cum poți tu ca om de marketing să denumești o mascara Better than Sex? Înseamnă că o duci rău de tot în sectorul acela. O mascara poate fi excelentă, sublimă, eficientă, dar nici chiar așa. Adică o știm pe aia cu sex sells, dar totuși...)

Revenind la subiect, mascara Paradise Extatic promite următoarele: -volum intens 
-efect de alungire al genelor
-plăcere la aplicare datorită periuței ce pune accent pe senzații. Aceasta conține ulei de ricin (cel pe care-l folosim pentru creșterea genelor, dar și pentru hrănirea lor), apă de albăstrele și ulei de argan, adică în timp ar trebui să contribuie la hrănirea și creșterea genelor. 
Bun, și totuși de ce e comparată cu o mascara de două ori mai scumpă? Ei bine, ambalajul are o culoare asemănătoare, ambele ambalaje au accente metalice, atractive și o periuță similară. Până aici e clar. Nu am încercat-o pe cealaltă, așadar nu am cum să-mi dau cu părerea, dar pot vorbi despre cea pe care am cumpărat-o astăzi. 

Ce îmi place: - Observ în primul rând efectul de alungire al genelor, deși aș fi zis că e o periuță destinată mai degrabă pentru volum;
- Oferă și volum, dar dacă aplici mai multe straturi dă senzația de prea încărcat, deci secretul e cumpătarea;))
-Nu mă mânjesc prea tare atunci când o aplic, comparativ cu alte mascara încercate. Dar din fericire, există bețișoare de urechi pentru persoane neîndemânatice.
-Are o periuță destul de țeapănă, cele flexibile fiind mai greu de stăpânit.
-Într-adevăr aplicarea produsului este destul de plăcută.
-Demachierea este foarte simplă, se ia foarte ușor cu apă micelară.
-Raportul calitate-cantitate-preț este foarte bun.

Ce mi-ar fi plăcut să aibă în plus:

-o variantă waterproof (în Constanța plouă cam des în acest sezon, iar eu din Paște în Crăciun mai tai și câte o ceapă și ar fi ajutat o formulă waterproof:))
-să miroasă mai frumos; Știu că astfel de produse nu au tocmai un iz plăcut, însă cunosc eu unul care miroase a castravete, așa că se poate și astfel:))

Balanța înclină înspre pozitiv, așadar sunt mulțumită de această mascara și vreau să văd dacă în timp uleiul de ricin pe care-l conține îmi va oferi gene mai îngrijite și mai lungi. Până atunci vă delectez cu fotografiile mele cu un ochi dat cu mascara și unul nu și efectul final + bonus bretonul pe care mi l-am tuns singură (fotografii de calitate inferioară pentru că aparatul foto roz s-a dovedit a nu fi veșnic și a decedat; Apropo, mai sunt 8 zile până la ziua mea...Nu, nimeni?! Eh, eu am încercat. Îmi cumpăr singură, nu-i problemă:)) Până la vară îmi propun acest obiectiv. Îmi cumpăr o  cameră foto ca să-mi iasă fața nepixelată atunci când îmi fac fotografii nasoale singură cu telefonul:))

Prietenii cunosc situația.


Mascara Paradise aplicată la un singur ochi +setarea contrastului+nasul meu moștenire genetică:))

Efectul final + bretonul meu strâmb pe care mi l-am tuns singură +autoironie

 Video nu fac pentru că vocea mea nu sună bine înregistrată, dar vă dau link-ul de pe  youtube de la o tipă care l-a încercat.

Până vara viitoare...Cineva să aducă vara înapoi! OCS, ajutor!!!
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce urăsc Valentine's Day din toată ființa mea?

Voi fi foarte subiectivă în această postare. Cred că a început în adolescență și fenomenul s-a repetat în fiecare an. Fiind influențată de publicații „remarcabile” pentru adolescenți precum „Cool Girl” și trecând treptat la Cosmopolitan, Glamour și alte reviste destinate femeilor mi se părea că V Day chiar înseamnă ceva. Iar faptul că de fiecare dată, dar de fiecare dată se întâmpla ceva și nu eram în cuplu în această perioadă sau suspinam după vreun „ființ” la care se ajunge greu, că altfel nu e interesant, mă făcea să cred că e ceva în neregulă cu mine.

Apoi, o dată cu vârsta am început să înțeleg că la fel ca și Moș Crăciun, Iepurașul de Paște și alte personaje mirifice, Cupidon există doar ca să-i ajute pe oameni să cumpere lucruri urâte, pe care în mod normal nu le-ar cumpăra. Dar la presiunea societății și de teama de a nu rămâne singuri cumpără inimioare de pluș, trandafiri roșii parfumați, prăjituri în formă de inimă. By the way, știți ce formă are inima? Nu are nicio legătură…

Ieftin, dar bun, prietene - are tot ce vrei pentru un păr superb

Sunt anumite produse cosmetice la care mă întorc, deși îmi place să testez cât mai multe. Din această categorie face parte și serul pentru vârfuri despicate, cel verde de la Avon. E pur și simplu ce trebuie pentru sezonul rece.

Deși îmi place să am volum la păr și e destul de trist că nu-l pot obține în mod natural ca alte persoane, acesta îmi place (culmea) pentru că mi-l face și mai drept decât este deja. Doar că este un păr drept ce pare îngrijit, strălucitor și care miroase genial, un atribut comun pe care-l au toate produsele cosmetice pe care le prefer în mod uzual.

Am aflat între timp și cum se numește mulțumită Google (Daily Shine de la Advance Techniques). Iar cel mai mult îmi place mirosul, după cum am subliniat mai sus. Partea amuzantă e că nu pot să-l asociez cu nimic, nu seamănă cu nimic din ce cunosc, parcă are un miros al lui specific. Și m-am bucurat că l-am redescoperit la fel de bun ca atunci când l-am cumpărat pentru prima dată, acum 6 ani și când o grămadă de perso…

Am nevoie de o singură persoană care să creadă în mine și pot reuși orice!

De ce are nevoie o operă literară ca să se numească operă literară?

Eram la ora de română și niciunul dintre noi nu intuia răspunsul. Am spus pe rând  personaje, autor, fir narativ și alte lucruri care erau importante, dar nici pe departe la fel ca răspunsul pe care-l aștepta doamna profesoară. O operă literară are nevoie de cel puțin un cititor, ne-a lămurit ea într-un final. Cât de simplu era și cât de adevărat!

Mi-a rămas acest răspuns ca un ecou mult timp în cap. L-am reinterpretat în acea zi și mi-am spus: Dacă o operă literară are nevoie de cel puțin un cititor pentru a se numi astfel, înseamnă că am nevoie de o singură persoană care să creadă în mine și pot reuși orice. Pentru că până la a avea un cititor, o operă literară nu este decât un manuscris, o ciornă. Se desăvârșește și devine  operă literară atunci când doi ochi cred în ea, îi inspiră și îi acordă atât de multă încredere încât o citesc până la capăt.Atunci când mă aflu într-o situație dificilă și care mi se pare fără…